hiuspalvelut

palvelut

hiukset

Muoti vaihtuu – tyyli säilyy!

Meille on tärkeää jatkuva monipuolinen kouluttautuminen ja ajan hengessä pysyminen. Hiuspalvelujen yhteydessä käymme aina läpi asiakkaan toiveet ja tarpeet.  Pesupaikkojen selkä- ja istuinosassa on miellyttävä hierova air massage toiminto. Tämä toiminto yhdessä hiuspohjan hieronnan kanssa on rentouttava kokemus ja pientä arjen luxusta.

Hiusten leikkaukset

Hiustenleikkauksissa otamme aina huomioon sinun toiveesi, hiuslaatusi ja yksilöllisyytesi.

Hiustenleikkaukseen sisältyy meillä aina hiusten pesu ja muotoilu. Puhdasta hiusta leikkaamalla ja työhön riittävästi aikaa varaamalla varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. 

Mikäli haluat täysin uuden hiusmallin, varaathan mallinmuutosleikkauksen. Jos lapsella on erittäin pitkät ja paksut hiukset tai hän haluaa mallinmuutoksen varaa kampaamoleikkaus aika.

Väripalvelut

Meiltä luonnistuu monipuolisesti kaikenlaiset myös vaativammatkin värjäystyöt.

Tasaiset yksivärit värit, koko pään raidoitukset ja vaalennukset, taittosävytykset, balayage, face framing, babylights, ombre ja erilaiset vapaakäden tekniikat. Toteutamme myös paljon isoja vaalennus- ja raidoitustöitä, värimuutoksia ja värien korjaustöitä.

City-Hairteam-työnäyte10

Värjäys ja leikkaus

Hiukset värjätään yhdellä samalla värillä. Valitse tämä palvelu, jos haluat tyvivärin ja latvojen sävytyksen samaan tummuuteen.

City-Hairteam-työnäyte5

Moniväri / raidat / vaalennusväri ja leikkaus

Hiusten värjäys tai sävytys kahdella tai useammalla värillä samanaikaisesti. Vaalennus tehdään erikoisvaalennusvärillä. Valitse tämä palvelu, jos haluat vain muutamia raitoja. 

IMG_8036

Koko pään raidoitukset / vaalennukset​

Koko pään raidoituksen erilaisilla tekniikoilla. Folioraidoitukset, balayage, air touch, ym. erikoistekniikat. 

Sisältää hiusten koko pään raidoituksen tai tyven vaalennuksen vaalennusaineella, sävytyksen ja leikkauksen. Kampaaja valitsee tapauskohtaisesti sopivan tekniikan. Hinnoittelu perustuu käytettyyn aikaan. 

puuttuu3

Isot värin muutostyöt

Isot värinmuutokset / värinkorjaukset vaativat yleensä runsaasti aikaa, joten nämä palvelut varattavissa vain soittamalla tai käymällä liikkeessä.

Mustasta / tummanruskeasta vaaleampaan, kotivärjäyksien korjaukset ja värinpoistot. 62 € /h. 

HIUSpalvelut

Permanentit

Monipuoliset kiharapalvelut kaiken pituisille hiuksille, sekä naisille että miehille. Permanentti on oiva tapa luoda hiuksiin rakennetta ja monenlaisia kiharoita. Mikäli sinulla on erittäin pitkät ja paksut hiukset ajanvaraus vain liikkeestä.

Kampaukset

Juhlakampaus, kiharakampaus, lettikampaus, rento bilekampaus, föönikampaus. Sinä päätät, me toteutamme. 

Hääkampaus sisältää 15-30 minuutin konsultaatiokäynnin etukäteen. Koekampaus lisämaksusta.

Hiushoidot

Valikoimissamme on erilaisia hoitoja mm. Olaplex ja K18Hair hoidot. Me ammattilaisina suosittelemme ja valitsemme yksilöllisesti asiakkaan hiuksille parhaiten sopivan hoidon.

Pidennykset ja tuuhennukset

Teemme sekä sinettipidennyksiä että teippipidennyksiä. Hinta koostuu käytettävän hiuksen määrästä, laadusta ja työhön käytettävästä ajasta. Konsultaatiokäynti 15 min. sisältyy hintaan. Ajanvarauksen suoritetaan ennakkomaksu, joka on n. 50 % työn kokonaishinnasta.