hiuspalvelut

palvelut

hiukset

Muoti vaihtuu – tyyli säilyy! Tähän me uskomme. Jatkuva monipuolinen kouluttautuminen ja ajan hengessä pysyminen on meille erityisen tärkeää. Jokaisen hiuspalvelun yhteydessä käymme läpi asiakkaan toiveet ja tarpeet. Hiustenleikkauksen hintaan kuuluu aina hiustenpesu. Iso ylpeyden aihe on hierovat pesupaikkamme. Pesupaikkojen selkä- ja istuinosassa on miellyttävä air massage toiminto. Tämä yhdessä rentouttavan hiuspohjan hieronnan kanssa on pientä arjen luxusta.

Hiusten leikkaukset

Hiusten leikkaukseen sisältyy aina hiusten pesu ja muotoilu. Mikäli haluat täysin uuden hiusmallin, varaathan mallinmuutos leikkauksen. Puhdasta hiusta leikkaamalla ja työhön riittävästi aikaa varaamalla varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Me pesemme mielellämme myös lasten hiukset. Mikäli haluat mallin muutoksen lapselle tai lapsellasi on erittäin pitkät ja paksut hiukset varaathan kampaamo leikkaus ajan.

Väripalvelut

Meiltä luonnistuu monipuolisesti kaikenlaiset värjäystyöt.Tasaiset yksivärit värit, koko pään raidoitukset ja vaalennukset, taittosävytykset, balayage, face framing, babylights, ombre ja erilaiset vapaakäden tekniikat. Teemme paljon isoja vaalennus- ja raidoitustöitä ja värimuutoksia.

City-Hairteam-työnäyte10

Värjäys ja leikkaus

Hiukset värjätään yhdellä värillä. Valitse tämä palvelu, jos haluat tyvivärin ja latvojen sävytyksen samaan tummuuteen.

City-Hairteam-työnäyte5

Moniväri / raidat / vaalennusväri ja leikkaus

Hiusten värjäys tai sävytys kahdella tai useammalla värillä samanaikaisesti. Vaalennus tehdään erikoisvaalennusvärillä. Raidat ovat osapään raidoituksia.

IMG_8036

Koko pään raidoitukset / vaalennukset​

(foliraidat, balayage, air touch, ym. erikoistekniikat)

Sisältää hiusten koko pään raidoituksen tai vaalennuksen, sävytyksen ja leikkauksen. Kampaaja valitsee tapauskohtaisesti sopivan tekniikan. Hinnoittelu perustuu käytettyyn aikaan. 

puuttuu3

Isot värin muutostyöt

Mustasta / tummanruskeasta vaaleampaan, kotivärjäyksien korjaukset ja värinpoistot 62 € /h. Näissä tapauksissa varaa aika soittamalla tai liikkeessä käymällä.

HIUSpalvelut

Permanentit

Monipuoliset kiharapalvelut kaiken pituisille hiuksille, sekä naisille että miehille. Permanenteilla voidaan hiuksiin luoda rakennetta ja monenlaisia kiharoita. Mikäli sinulla on erittäin pitkät ja paksut hiukset, otathan yhteyttä puhelimitse ja sovit konsultointikäynnin.

Kampaukset

Juhlakampaukset, kiharakampaukset, lettikampaukset, rennot bilekampaukset, föönikampaukset. Sinä päätät, me toteutamme. 

Hääkampaus sisältää 15-30 minuutin konsultaatiokäynnin etukäteen. Koekampaus lisämaksusta.

Hiushoidot

Valikoimissamme on erilaisia hoitoja mm. Olaplex ja K18Hair hoidot. Me ammattilaisina suosittelemme ja valitsemme yksilöllisesti asiakkaan hiuksille parhaiten sopivan hoidon.

Pidennykset ja tuuhennukset

Teemme hiusten pidennyksiä ja tuuhennuksia sekä sineteillä että teipeillä. Hinta koostuu käytettävän hiuksen määrästä, laadusta ja työhön käytettävästä ajasta. Konsultaatiokäynti 15 min. sisältyy hintaan. Ajanvarauksen yhteydessä suoritetaan ennakkomaksu, joka on 50 % työn kokonaishinnasta.