hiuspalvelut

palvelut

hiukset

Muoti vaihtuu – tyyli säilyy!

Jatkuva monipuolinen kouluttautuminen ja ajan hengessä pysyminen on meille erityisen tärkeää. Hiuspalvelun yhteydessä käymme aina läpi asiakkaan toiveet ja tarpeet. Hiustenleikkauksen hintaan kuuluu aina hiustenpesu. Iso ylpeyden aihe on hierovat pesupaikkamme. Pesupaikkojen selkä- ja istuinosassa on miellyttävä air massage toiminto. Tämä toiminto yhdessä rentouttavan hiuspohjan hieronnan kanssa on pientä arjen luxusta.

Hiusten leikkaukset

Hiusten leikkaukseen sisältyy aina hiusten pesu ja muotoilu. Puhdasta hiusta leikkaamalla ja työhön riittävästi aikaa varaamalla varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen. Me pesemme mielellämme myös lasten hiukset. Mikäli haluat täysin uuden hiusmallin, varaathan mallinmuutosleikkauksen.   Jos lapsella on erittäin pitkät ja paksut hiukset varaa kampaamoleikkaus aika.

Väripalvelut

Meiltä luonnistuu monipuolisesti kaikenlaiset myös vaativammatkin värjäystyöt.

Tasaiset yksivärit värit, koko pään raidoitukset ja vaalennukset, taittosävytykset, balayage, face framing, babylights, ombre ja erilaiset vapaakäden tekniikat. Toteutamme myös paljon isoja vaalennus- ja raidoitustöitä, värimuutoksia ja värien korjaustöitä.

City-Hairteam-työnäyte10

Värjäys ja leikkaus

Hiukset värjätään yhdellä värillä. Valitse tämä palvelu, jos haluat tyvivärin ja latvojen sävytyksen samaan tummuuteen.

City-Hairteam-työnäyte5

Moniväri / raidat / vaalennusväri ja leikkaus

Hiusten värjäys tai sävytys kahdella tai useammalla värillä samanaikaisesti. Vaalennus tehdään erikoisvaalennusvärillä ja raidat ovat osapään raidoituksia.

IMG_8036

Koko pään raidoitukset / vaalennukset​

Folioraidat, balayage, air touch, ym. erikoistekniikat

Sisältää hiusten koko pään raidoituksen tai vaalennuksen, sävytyksen ja leikkauksen. Kampaaja valitsee tapauskohtaisesti sopivan tekniikan. Hinnoittelu perustuu käytettyyn aikaan. 

puuttuu3

Isot värin muutostyöt

Mustasta / tummanruskeasta vaaleampaan, kotivärjäyksien korjaukset ja värinpoistot 62 € /h. Näissä tapauksissa varaa aika soittamalla tai liikkeessä käymällä.

HIUSpalvelut

Permanentit

Monipuoliset kiharapalvelut kaiken pituisille hiuksille, sekä naisille että miehille. Permanentti on oiva tapa luoda hiuksiin rakennetta ja monenlaisia kiharoita. Mikäli sinulla on erittäin pitkät ja paksut hiukset ajanvaraus vain liikkeestä.

Kampaukset

Juhlakampaus, kiharakampaus, lettikampaus, rento bilekampaus, föönikampaus. Sinä päätät, me toteutamme. 

Hääkampaus sisältää 15-30 minuutin konsultaatiokäynnin etukäteen. Koekampaus lisämaksusta.

Hiushoidot

Valikoimissamme on erilaisia hoitoja mm. Olaplex ja K18Hair hoidot. Me ammattilaisina suosittelemme ja valitsemme yksilöllisesti asiakkaan hiuksille parhaiten sopivan hoidon.

Pidennykset ja tuuhennukset

Teemme sekä sinettipidennyksiä että teippipidennyksiä. Hinta koostuu käytettävän hiuksen määrästä, laadusta ja työhön käytettävästä ajasta. Konsultaatiokäynti 15 min. sisältyy hintaan. Ajanvarauksen suoritetaan ennakkomaksu, joka on n. 50 % työn kokonaishinnasta.