blogi

blogi

City Hairteam Hiustrendit syksy 2020 / Talvi 2021

Hiustrendit syksy 2020 / talvi 2021

Hiustrendit syksy 2020 / talvi 2021

Tänäkin syksynä hiuksissa näkyy monenmoisia värien vivahteita riippuen siitä kenen syksy/talvi kokoelmaa tarkastelee.

Muoti on jo useita vuosia ollut hyvin monimuotoista eikä ketään ahdeta muottiin, joka hänelle ei sovi.

Leikkauksissa näemme paljon polkkahiuksia ja otsatukkia kaikissa pituuksissa. Myös shaggyt, eli voimakkaasti kerrostetut puolipitkät hiukset ja pitkät hiukset ovat yksi tänä syksynä katukuvassa näkyvistä leikkauksista.

Meidän väritoimittajamme syksyn/talven väripaletti koostuu syvistä ruskeista väreistä sekä lämpimistä että kylmistä vivahteista. Pehmeät ruusukullan vivahteet ja hunajablondit pitävät myös edelleen pintansa.

Värjäyksissä näkyy edelleen paljon erilaisia raidoitustekniikoita, balayagevärjäyksiä, babylightseja ja nyt syksyn uutena suosittuna tekniikkana myös luxelightsvärjäyksiä.

City Hairteam Beige-higlights
City Hairteam Hunajablondi

Mikä on luxelights?

Se on värjäystekniikka, jossa hiusten tyvi värjätään hiukan tummemmaksi. Lisäksi hiuksia raidoitetaan ja lopuksi hiukset kiiltosävytetään. Lopputulos on hyvin luonnollinen, eli raitojen tummuusaste ja vivahde ovat lähellä hiusten muuta väriä. Toisin sanoen, tyven syvyys, luonnollisuus ja pehmeät tummuuserot ovat tämän tekniikan juju.

Meille on tärkeää löytää jokaiselle hänen persoonaa ja tyyliä korostava hiuskokonaisuus. Asiakkaita toki aina kiinnostaa mitä on muodissa ja toki me sovellamme kauden trendejä heidän hiuksiinsa.

City Hairteam Copper-luxelight

Tänä syksynä me olemme City Hairteamissa tehneet paljon raidoituksia ja luonnollisia värejä. Olemme myös tehneet isoja muutostöitä ja oikein säväyttäviä värejä. Syksylle ominaiset ruskanvärit ovat näkyneet myös hiuksissa. Leikkauksista polkkamalli, kaikissa pituuksissaan, on ollut ehdoton hitti! Ajanhengessä on havaittavissa, että osa asiakkaista haluaa hiukset, jotka kestävät hiukan paremmin aikaa ja ovat helppohoitoiset. Toisaalta taas hiuksilla haetaan reipasta piristystä ja muutosta tähän osittain rajoitettuun arkeemme. Hiukset ovat iso ja näkyvä osa ihmisen persoonaa ja kokonaisuutta, joten muutosta ja piristystä saa helposti aikaan hiuksilla.

You name it – we create it!