blogi

blogi

ghd suoristusrauta

Paras suoristusrauta, miten valitsen oikeanlaisen?

Share on facebook
Share on email

Miten valitsen oikeanlaisen suoristusraudan?

Markkinoilla on laaja kirjo erilaisia rautoja ja lämpötyökaluja hiuksille. Meidän suosikkimme liiketyössä ja kotona ovat ghd laitteet. Haluamme opastaa asiakkaitamme valitsemaan oikeanlaisen muotoiluraudan, joka palvelee parhaiten heitä ja heidän hiuksiaan hinta-laatusuhteeltaan.

ghd brändin nimi good hair day on jo itsessään lupaus ja kertoo paljon heidän raudoistaan. Niiden avulla saavutetaan entistä enemmän hyviä hiuspäiviä. 

ghd suoristusraudat ovat kaikki erittäin hyvälaatuisia. Valinnassa kannattaa huomioita hiusten pituus, paksuus ja toki se miten paljon ja usein rautaa käytetään. Hinta määräytyy rautojen levyjen mukaan. Mitä kalliimpi rauta sitä edistyksellisempi teknologia on rautojen lämpölevyissä. 

Super suosittu ghd uutuus on johdoton ghd Unplugged suoristusrauta. Voit tutustua tuotteeseen ja ostaa sen TÄSTÄ. Rautaa on saatavilla sekä mustana että valkoisena.

City-Hairteam-ghd-mini-suoristusrauta1

ghd Minissä on hiukan lyhyemmät ja kapeammat levyt ja tämä rauta onkin omiaan lyhyt hiuksille. Tutustu tuotteeseen 

City-Hairteam-ghd-original-suoristusrauta

ghd Original on erittäin hyvä perusrauta. Mikäli sinulla on lyhyehköt hennot hiukset ja suoristat hiuksiasi satunnaisesti on tämä hyvä vaihtoehto. Tutustu tuotteeseen 

City-Hairteam-ghd-gold-suoristusrauta

ghd Gold, hyvä vaihtoehto kaiken mittaisille ja paksuisille hiuksille. Tässä  raudassa on mielestämme paras hinta-laatusuhde. Tutustu tuotteeseen

City-Hairteam-ghd-patinum-suoristusrauta1

ghd Platinum+, todellinen luxus-rauta. Mikäli haluat panostaa ja hankkia itsellesi vain parasta, valitse tämä rauta! Tämä on sinulle, joka vaadit raudaltasi suorituskykyä ja käytät rautaa paljon. Loistava tuote lahjaksi niin itsellesi kuin läheisellesi! Tutustu tuotteeseen 

Tarkempia tietoja rautojen ominaisuuksistä löydät verkkokaupastamme.

 

ghd RISE, ensimmäinen älylämpöharja!

Harjan Platinum+:sta tuttu teknologia tarkkailee lämpötilaa 250 kertaa sekunnissa ja sopeuttaa sen ennakoivasti käytön perusteella hiukselle optimaaliseen 185 asteen lämpötilaan. 

Rise on volyymia antava lämpöharja. Kiharrin on 3,2 cm paksu ja sen harjasosat ovat puoli senttiä. Harjakset ovat pehmeitä eivätkä ne lämpene, vaan alusta harjasosan alla lämpenee.

ghd Risella luot hiuksiin ennennäkemätöntä kiiltoa, tyveen tuuheutta ja pituuksiin glamour kiharoita. Risea käytetään aina kuiviin hiuksiin.

Mikäli sanot KYLLÄ volyymille, kiillolle ja nopeudelle, ghd RISE on sinun juttusi!

Osta ghd Rise tästä

Olemme tuonneet valikoimiimme uuden palvelun: ghd konsultoinnin. Varattavissa on kaksi erilaista kokonaisuutta. 

  • 30 min konsultaatio, 26 €. Käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi erilaisten rautojen eroja ja ominaisuuksia ja hän pääsee testaamaan rautoja itse. Konsultaatioa sisältää yllätyslahjan (arvo 30 €). Mikäli asiakas konsultaation päätteeksi ostaa ghd raudan, emme veloita konsultaatiomaksua.
  • 60 min konsultaatio ja pikakampaus ghd raudoilla, 52 €. Käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi rautojen eroja ja ominaisuuksia ja hän testaamaan rautoja itse. Konsultaatio sisältää yllätyslahjan (arvo 30 €) ja lisäksi kampaaja tekee asiakkaalle pikakampauksen ghd raudoilla. Mikäli asiakas konsultaation päätteeksi ostaa ghd raudan, veloitamme vain  50% konsultaatiomaksusta.