blogi

blogi

City Hairteam yritys

Sähköiset hiukset ja kuiva hiuspohja, parhaat vinkit hiusten talvihoitoon!

Näin hallitset sähköisiä hiuksia ja hoidat kuivaa hiuspohjaa.

Oletko talviaikana huomannut, että hiukset sähköistyvät enemmän kuin kesällä? Hiuspohja saattaa hilseillä ja ihoa kiristää. Talvella ilma viilenee ja ilman kosteus vähenee, eli kuivuu. Nämä seikat vaikuttavat myös hiuksiin, hiuspohjaan ja ihoon. Ilman kuivuminen haiduttaa hiuksista ja iholta kosteutta. Hiuksissä tämä aiheuttaa sähkövarauksen muuttumisen negatiiviseksi, eli hiukset sähköistyvät. 

Talviaikana hiuksia ja hiuspohjaa kannattaa helliä kosteuttavia ainesosia sisältävillä tuotteilla. Oikeanlaisten hiustuotteiden käytöllä voidaan vähentää hiusten sähköistymistä ja edesauttaa kosteuden säilymisen hiuksissa ja hiuspohjassa myös talvella. Hiustenpesun yhteydessä hoitoaine kannattaa viedä ja hieroa hiuspohjaan asti. Mikäli hiuspohja on todella kuiva voidaan sitä lisäkosteuttaa hiuspohjaan jätettävillä hoitonesteillä ja suihkeilla. Hiuksia voidaan lisäkosteuttaa hiuksiin jätettävillä hoitoaineilla ja hiusöljyillä. 

KMS Hydrating Oil 

Öljy sopii sekä hiuksille että iholle. Tämä hybridituote kannattaa pakata mukaan varsinkin aurinkolomille. Loistava tuote myös miehille partaöljyksi, mieto miellyttävä tuoksu. Öljy sisältää mm. kylmäpuristettua öljyä avokadon hedelmästä, Aloe Veraa ja lisäksi viinirypäleensiemenöljyä, vadelmansiemenöljyä ja auringonkukkaöljyä. 99% prosenttia tuotteen ainesosista saadaan luonnosta.

City Hairteamin KMS suosikit hiusten ja päänahan talvihoitoon

KMS Head remedy anti-dandruff shampoo, puhdistaa hellävaraisesti, rauhoittaa kutiavaa päänahkaa ja vähentää hilseilyä. 

KMS Solid Sensitive palashampoo puhdistaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti sekä hiukset että hiuspohjan. Sopii erinomaisesti myös atoopikoille myös koko ihon puhdistamiseen. Tuote on hajusteeton ja 99 % biohajoava.

KMS moistrepair leave-in hoitoaine, hiuksiin jätettävä hoitoaine,  joka kosteuttaa, selvittää ja poistaa sähköisyyttä hiuksista tehokkaasti.

KMS Cleansing conditioner  puhdistaa hiukset hellävaraisesti. Tämä tuote toimii erinomaisesti  2 in 1 tuoteena. Tuotetta käytetään shampoon tavoin, mutta se ei vaahtoa. Loistava tuote paljon urheiliville ja runsaasta käsitellyille hiuksille. 

KMS tuotteita hankit kätevästi myös meidän verkkokaupasta

 

UUTTA, KOTIMAISTA HIUSPOHJATERAPIAA!
System 4 on kokonaisvaltainen terapiasarja, joka tarjoaa ratkaisun useimpiin hiuspohjan ongelmiin. Tarkasti valikoidut aktiiviset tehoaineet poistavat hilsettä, vähentävät hiuspohjan kutinaa ja punotusta sekä auttavat ylläpitämään hiuspohjan terveyttä. Dermatologisesti testatut tuotteet ovat valmistettu Suomessa. Kaikki sarjan tuotteet löydät valikoimastamme.

System 4

Meidän palveluvalikoimasta löydät useita erilaisia kosteuttavia hiusten ja hiuspohjan hoitokäsittelyitä. Tervetuloa hemmottelevaan hiustenhoitoon. 

Ajanvaraukseen pääset tästä