SÄHKÖISET HIUKSET JA KUIVA HIUSPOHJA

Talvi ja pakkaskelit tekevät tuloaan ja laittavat hiukset ja hiuspohjan koetukselle. Kuiva ja kutiseva hiuspohja on valitettavan yleinen vaiva talvikaudella. Hiuspohja kaipaa hoitoa ja huolenpitoa, sillä hyvinvoiva hiuspohja takaa terveen kasvualustan hiuksille. Lue alta parhaat vinkkimme!

Hiuspohjaa on hyvä kuoria aika-ajoin Kerasilkin kuorivalle shampoolla. Kuorinta irroittaa hiuspohjasta kuolleen ihosolukon ja muotoilutuotekertymät. Hiuspohjaa voidaan kosteuttaa tehohoidoin ja jätettävillä hoitonesteillä. Mikäli sinulla on kuiva hiuspohja kannattaa kuivashampoiden ja hiuspuutereiden käyttöä vähentää talviaikana. Ne kuivattavat hiuspohjaa ja tekevät hiuksista sähköisemmät.

Ilmankosteus vähenee talvella ja hiukset sähköistyvät helpommin. Suosittelemme hiusmaskeja, hiusöljyjä ja hiuksiin jätettäviä hoitoaineita poistamaan sähköisyyttä hiuksista. Jätettävää hoitoainetta ja hiusöljyä voi käyttää myös kuiviin hiuksiin. Muutama suihkaus jätettävää hoitoainetta kuiviin hiuksiin poistaa sähköisyyden tehokkaasti. Kerasilk sarjasta löydät ihania ja tehokkaita tuotteita hiuspohjan ja kaikkien hiuslaatujen hoitoon ja kosteutukseen.

Kysy kampaajaltasi lisää hoidoista ja tuotteista. Tervetuloa hoidattamaan hiuspohjaasi ja hiuksiasi!