blogi

blogi

City Hairteam yritys

Sähköiset hiukset , parhaat vinkit hiusten talvihoitoon!

Miten hallita sähköisiä hiuksia?

Oletko talviaikana huomannut, että hiukset sähköistyvät enemmän kuin kesällä? Päänahka saattaa hilseillä ja ihoa kiristää. Talvella ilma viilenee ja ilman kosteus vähenee, eli kuivuu. Nämä seikat vaikuttavat myös hiuksiin, päänahkaan ja ihoon. Ilman kuivuminen haiduttaa hiuksista ja iholta kosteutta. Hiuksissä tämä aiheuttaa sähkövarauksen muuttumisen negatiiviseksi, eli hiukset sähköistyvät.

Talviaikana hiuksia ja päänahkaa kannattaa helliä kosteuttavia ainesosia sisältävillä tuotteilla. Oikeanlaisten hiustuotteiden käytöllä voidaan vähentää hiusten sähköistymistä ja edesauttaa kosteuden säilymisen hiuksissa ja päänahassa myös talvella. Hiustenpesun yhteydessä hoitoaine kannattaa viedä ja hieroa päänahkaan asti. Mikäli päänahka on todella kuiva voidaan sitä lisäkosteuttaa hiuspohjaan jätettävillä hoitonesteillä ja suihkeilla. Hiuksia voidaan lisäkosteuttaa hiuksiin jätettävillä hoitoaineilla ja hiusöljyillä.

KMS tuo markkinoille joka vuosi muutamia uutuustuotteita. Loppusyksystä lanseerattiin kaksi tuotetta, jotka sopivat erityisen hyvin talvikauteen. 

KMS Hydrating Oil 

Ihana uutuustuote, mikä sopii sekä hiuksille että iholle. Loistava tuote myös miehille partaöljyksi, mieto miellyttävä tuoksu. Öljy sisältää mm. kylmäpuristettua öljyä avokadon hedelmästä, Aloe Veraa ja lisäksi viinirypäleensiemenöljyä, vadelmansiemenöljyä ja auringonkukkaöljyä. 99% prosenttia tuotteen ainesosista saadaan luonnosta.

KMS Straightening Conditioner antaa hiuksille sileyttä, kiiltoa ja kosteuttaa hiuksia. Jatkuvasti käytettynä tämä tuote tekee hiuskista sileämmän ja suoremman tuntuiset. Suoristusraudan käyttö tehostaa suoremman ja sileämmän lopputuloksen saamista.

City Hairteamin KMS suosikit hiusten ja päänahan talvihoitoon

KMS Head remedy anti-dandruff shampoo, puhdistaa hellävaraisesti, rauhoittaa kutiavaa päänahkaa ja vähentää hilseilyä.

KMS moistrepair leave-in hoitoaine, hiuksiin jätettävä hoitoaine,  joka kosteuttaa ja selvittää hiukset tehokkaasti.

KMS Cleansing conditioner    puhdistaa hiukset hellävaraisesti. Tämä tuote toimii erinomaisesti  2 in 1 tuoteena. Tuotetta käytetään shampoon tavoin, mutta se ei vaahtoa. 

Kaikki nämä ja muut KMS tuotteet hankit kätevästi meidän verkkokaupasta

City Hairteamin palveluvalikoimasta löydät useita erilaisia kosteuttavia ja hiusten hallittavuutta parantavia hoitokäsittelyitä. Tervetuloa hemmottelevaan hiustenhoitoon. 

Ajanvaraukseen pääset tästä