City Hairteam Porvoo on perustettu syksyllä 2007 Camilla Aaltosen toimesta. Parturi-kampaamo on kuulunut Porvoon ydinkeskustan katukuvaan kohta jo 15 vuotta.

City Hairteam on perustettu syksyllä 2007. Aloitimme silloin yhteistyön kauneushoitola City Helenin kanssa Lundinkadulla. City Hairteamin toimi lähes 10 vuotta Rauhankadun puolella.

Vuoden 2018 alussa liike muutti takaisin Lundinkadulle. Uusi katutason liiketila remontoitiin lattiasta kattoon. Uusi liiketila on pienempi, mutta valoisa ja tyylikäs. Se takaa asiakkaillemme rauhallisemman ympäristön nauttia palveluistamme. Kauneushoitola City Helen toimii edelleen samassa liiketilassa alivuokralaisena yhden kosmetologin voimin.

Kauneushoitola City Helenin sivuille tästä

City Hairteamin asiakkaat kertovat

”Ruuhkavuosien keskellä on ihanaa istahtaa hetkeksi rentoutumaan ja nauttimaan kampaamon tuoliin, heittää aivot narikkaan ja luottaa siihen että joku muu tietää mitä tehdä! Ammattitaitoista palvelua, joka kerta tyytyväinen!”

– Nainen 35 v.

”Helpottavaa tulla parturiin jossa trenditietoisia ammattilaisia”

– Mies 24 v.

”Lyhyet, paksut ja luonnonkiharat hiukseni ovat olleet monelle kampaajalle haastavat. Mutta tässä kampaamossa ammattitaito on ollut kohdillaan ja hiukseni ovat saaneet upean käsittelyn!”

– Nainen 45v.

City Hairteamin henkilökunta

Meillä henkilökunta arvostaa työtään ja alaamme. Olemme ylpeitä siitä, että meillä kaikilla on parturi-kampaajan perustutkinto. Koulutuksemme on kestänyt kolme vuotta ja se takaa meille perusteellisen ja monipuolisen ammattitaidon.

Tälle alalle ei kukaan koskaan ole täysin valmis ja aina riittää uutta opittavaa. Käymme useissa koulutuksissa vuoden aikana. Näin pidämme ammattitaitoa yllä ja pysymme ajan hengessä mukana. 

City Hairteam Camilla-Aaltonen

Camilla Aaltonen

yrittäjä | parturi-kampaaja

Camilla valmistui parturi-kampaajaksi Porvoon ammattioppilaitoksesta vuonna 1999. Yrittäjyyttä hiusalalla on takana jo yli 20 vuotta. Tällä hetkellä Camilla opiskelee hius- ja kauneusalan erikoisammattitutkintoa ja hänestä tulee kampaajamestari. Jatkuva monipuolinen kouluttautuminen ja laadukas asiakaspalvelu ovat Camillalle tärkeitä asioita. Hän on häneltä sujuu kaikki parturi-kampaajan työt varmoin, mutta trendikkäin ottein. Kaikenikäiset asiakkaat viihtyvät hänen tuolissaan loistavasti. Polkkatukkan leikkaus on yksi Camillan lempitöistä. Vapaa-aikana hän viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa sekä pojan jääkiekkoharrastuksen parissa. Camillan henkilökohtainen työ IG: @camihaircam

Varaa aika
City Hairteam Mira-Juselius

Mira Juselius

parturi-kampaaja

Mira valmistui parturi-kampaajaksi Salon seudun ammattiopistosta vuonna 2013 ja on työskennellyt hiusalalla siitä lähtien. Mira muutti Somerolta Porvooseen kesällä 2018 ja aloitti työskentelyn City Hairteamissa elokuussa 2018. Tämä vaalea ilopilleri tulee erinomaisesti toimeen kaikenikäisten asiakkaiden kanssa. Mira on taitava ammattilainen ja loistava asiakaspalvelija.  Hänellä luonnistuu kaikki parturi-kampaajan työt monipuolisesti. Hän leikkaa erittäin mielellään myös miesten hiuksia. Mira tekee myös kynsien LCN geelilakkauksia ja ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä. Vapaa-ajalla Mira harrastaa monipuolisesti urheilua. Miran henkilökohtainen työ IG: @hairbymirajuselius