TIIMI

CAMILLA

YRITTÄJÄ, KAMPAAJAMESTARI

Camilla perusti City Hairteam Porvoon  2007. Alalla hän on ollut vuodesta 1999.

“Minulla on jatkuva tahto ja into kehittää itseäni ammatillisesti. Käyn todella paljon erilaisissa koulutuksissa. Maailma ja alamme muuttuvat jatkuvasti, joten on tärkeää kehittää myös liiketoimintaa niin, että se palvelee sekä asiakkaitamme että henkilökuntaamme parhaalla mahdollisella tavalla.”

Polkkatukkan leikkaus, hiusten värjääminen ja isot muutostyöt ovat Camillan lempitöitä. 

JESSICA

PARTURI-KAMPAAJA

Jessica on työskennellyt hiusten parissa vuodesta 2017 lähtien. City Hairteamissa hän aloitti työskentelyn  heinäkuussa 2021. Jessica on puhelias, iloinen ja kunnianhimoinen nuori ammattilainen. Hän on ollut edustamassa Suomea EuroSkills -kilpailuissa. Hän on myös mukana Taitajat -kilpailun toiminnassa. Jessican vahvuuksia ja lempitöitä on isot vaalennus- ja  raidoitustyöt. Hän leikkaa myös mielellään miesten hiuksia.

JAANA

PARTURI-KAMPAAJA

Jaana on tehnyt pitkän uran Helsingissä ja nyt palaa takaisin Porvooseen.

Työskennellessään Jaana on läsnä ja kunnioittaa asiakkaan toiveita. Hänelle on tärkeää päästä samalle viivalle asiakkaan kanssa, jotta voidaan luoda asiakkaan ilmeeseen yksilöllinen tyyli. Jaanan mielestä parasta tässä työssä ovat onnistumiset, oman kädenjäljen näkeminen ja ilon tunteet. Jaanalta luonnistuu monipuolisesti erilaiset parturi-kampaaja työt. Omia lempitöitä ovat permanentit ja värjäykset.

Minna_chtporvoo

MINNA

PARTURI-KAMPAAJA

Minna on iloinen pitkänlinjan hiusalan ammattilainen. Minna työskentelee meillä osa-aikaisesti muutamana päivänä viikossa. Minnan erikoisosaamista on hiusten kasvivärjäykset, hiuspohjan mikrokamera analyysit ja hiusten CHI-kestosuoristuskäsittelyt. Näiden lisäksi Minna tekee kaikkia parturi-kampaajan töitä ja pitää erityisesti permanenttien tekemisestä.

SATU

KOSMETOLOGI

Satu on  toiminut kosmetologina useiden vuosien ajan.  Hän tekee työtään ammattitaidolla ja kokemuksella. Asiakaspalvelu on hänelle aina tärkeä osa työtä ja sydämenasia. Satu viihtyy ammatissaan  ja haluaa palvella asiakkaita mahdollisimman monipuolisesti ja hyvin.