tiimi

tiimi

MEIDÄN ARVOT

YKSILÖLLISYYS

Meille jokainen asiakas on tärkeä. Otamme aina huomioon sinun tyylisi ja toiveesi. Yhdistämme siihen meidän ammattitaitomme ja näin syntyy

 yksilöllistä kauneutta!

REHELLISYYS

Olemme rehellisiä ja suosittelemme asiakkaalle aina hänen tarpeisiinsa sopivia tuotteita ja palveluita. Meillä harjoitetaan vain rehellistä kaikki velvoitteet täyttävää yritystoimintaa.

VASTUULLISUUS

Otamme huomioon kestävän kehityksen ja omilla toimillamme pyrimme tukemaan sitä. Paikallisuus, kotimaisuus ja kestävä kehitys ovat meille tärkeitä arvoja.  Noudatamme voimassa olevia yleisiä ja alojemme ohjeistuksia ja lainsäädäntöjä.

Camilla

YRITTÄJÄ, KAMPAAJAMESTARI

Camilla on kampaajamestari ja on työskennellyt hiusten parissa vuodesta 1999 lähtien.

Hän perusti City Hairteam yrityksen vuonna 2007. Hänellä on jatkuva tahto ja into kehittää itseään ja yritystään entistä paremmaksi paikaksi sekä asiakkaille että henkilökunnalleen. Häneltä sujuu kaikki hiusalan työt varmoin, mutta trendikkäin ottein. Polkkatukkan leikkaus on yksi Camillan lempitöistä, kuten myös hiusten värjääminen ja isot muutostyöt. Vapaa-aikana hän viettää aikaa ystävien, perheen ja pojan jääkiekkoharrastuksen parissa.

Mira

PARTURI-KAMPAAJA
( ÄITIYSLOMALLA )

Mira on työskennellyt hiusten parissa vuodesta  2013 lähtien. Hän muutti Somerolta Porvooseen kesällä 2018 ja on siitä lähtien työskentelyn City Hairteamissa. Mira on aina iloinen ja tulee erinomaisesti toimeen kaikenikäisten asiakkaiden kanssa. Mira on taitava ammattilainen ja loistava asiakaspalvelija.  Hänellä luonnistuu kaikki parturi-kampaajan työt monipuolisesti. Hän leikkaa mielellään myös miesten hiuksia ja tekee mielellään isoja muutos- ja raidoitustöitä.  Mira tekee myös ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä. Vapaa-ajalla Mira harrastaa monipuolisesti urheilua.

Jessica

PARTURI-KAMPAAJA

 Jessica on työskennellyt hiusten parissa vuodesta 2017 lähtien. City Hairteamissa hän aloitti työskentelyn  heinäkuussa 2021. Jessica on puhelias, iloinen ja kunnianhimoinen nuori ammattilainen. Hän on ollut edustamassa Suomea EuroSkills -kilpailuissa. Hän on myös mukana Taitajat -kilpailun toiminnassa. Jessican vahvuuksia ja lempitöitä on isot vaalennus- ja  raidoitustyöt. Hän leikkaa myös mielellään miesten hiuksia.

Jaana

PARTURI-KAMPAAJA

Jaana on tehnyt pitkän uran Helsingissä ja nyt palaa takaisin Porvooseen.

Työskennellessään Jaana on läsnä ja kunnioittaa asiakkaan toiveita. Hänelle on tärkeää päästä samalle viivalle asiakkaan kanssa, jotta voidaan louda asiakkaan ilmeeseen yksilöllinen tyyli. Jaanan mielestä parasta tässä työssä ovat onnistumiset, oman kädenjäljen näkeminen ja ilon tunteet. Jaanalta luonnistuu monipuolisesti erilaiset parturi-kampaaja työt. Omia lempitöitä ovat permanentit ja värjäykset.

Minna

PARTURI-KAMPAAJA

Minna on iloinen pitkänlinjan hiusalan ammattilainen. Minna työskentelee meillä osa-aikaisesti muutamana päivänä viikossa. Minnan erikoisosaamista on hiusten kasvivärjäykset, hiuspohjan mikrokamera analyysit ja hiusten CHI-kestosuoristuskäsittelyt. Näiden lisäksi Minna tekee kaikkia parturi-kampaajan töitä ja pitää erityisesti permanenttien tekemisestä.

Satu

KOSMETOLOGI

On  toiminut kosmetologina useiden vuosien ajan.  Hän tekee työtään ammattitaidolla ja kokemuksella. Asiakaspalvelu on hänelle aina tärkeä osa työtä ja sydämenasia. Satu viihtyy ammatissaan  ja haluaa palvella asiakkaita mahdollisimman monipuolisesti ja hyvin.