tiimi

tiimi

MEIDÄN ARVOT

YKSILÖLLISYYS

Meillä jokainen asiakas kohdataan yksilönä ja pyrimme aina löytämään asiakkaalle juuri hänen tyylilleen, toiveilleen ja tarpeilleen parhaiten sopivat palvelut ja tuotteet.

REHELLISYYS

Olemme rehellisiä ja suosittelemme aina asiakkaalle hänen tarpeisiinsa sopivia tuotteita ja palveluita. Meillä harjoitetaan vain rehellistä kaikki velvoitteet täyttävää yritystoimintaa.

VASTUULLISUUS

Otamme huomioon kestävän kehityksen ja omilla toimillamme pyrimme tukemaan sitä. Paikallisuus: “support your local” on meille tärkeä arvo. Ostamme palveluita ja tuotteita Porvoolaisilta yrityksiltä mahdollisuuksiemme mukaan. Noudatamme voimassa olevia yleisiä ja alojemme ohjeistuksia ja lainsäädäntöjä.

Camilla

YRITTÄJÄ, PARTURI-KAMPAAJA

On valmistunut parturi-kampaajaksi Porvoon ammattioppilaitoksesta vuonna 1999. Hän perusti City Hairteam yrityksen vuonna 2007. Hänellä on jatkuva halu kehittää yritystään ja itseään. Tällä hetkellä Camilla opiskelee hius- ja kauneusalan erikoisammattitutkintoa ja hänestä tulee kampaajamestari. Häneltä sujuu kaikki hiusalan työt varmoin, mutta trendikkäin ottein. Polkkatukkan leikkaus on yksi Camillan lempitöistä, kuten myös hiusten värjääminen ja isot muutostyöt. Vapaa-aikana hän viettää aikaa ystävien, perheen ja pojan jääkiekkoharrastuksen parissa.

Mira

PARTURI-KAMPAAJA

On valmistunut parturi-kampaajaksi Salon ammattiopistosta vuonna 2013. Mira muutti Somerolta Porvooseen kesällä 2018 ja on siitä lähtien työskentelyn City Hairteamissa Tämä vaalea ilopilleri tulee erinomaisesti toimeen kaikenikäisten asiakkaiden kanssa. Mira on taitava ammattilainen ja loistava asiakaspalvelija.  Hänellä luonnistuu kaikki parturi-kampaajan työt monipuolisesti. Hän leikkaa mielellään myös miesten hiuksia ja tekee mielellään isoja muutos- ja raidoitustöitä.  Mira tekee myös ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä. Vapaa-ajalla Mira harrastaa monipuolisesti urheilua.

Jessica

PARTURI-KAMPAAJA

On valmistunut parturi-kampaajaksi 2017 Stadin ammatti- ja aikuisopistosta. Hän on työskennellyt siitä lähtien parturi-kampaajana Porvoossa ja City Hairteamissa hän aloitti työskentelyn City Hairteamissa 07/2021. Jessica on puhelias, iloinen ja kunnianhimoinen nuori nainen. Hän on ollut edustamassa Suomea EuroSkills -kilpailussa ja harjoittelee nyt tuleviin WorldSkills -karsintoihin. Hän on myös mukana Taitajat -kilpailun toiminnassa. Jessican vahvuuksia ja lempitöitä on isot vaalennus- ja  raidoitustyöt. Hän leikkaa myös mielellään miesten hiuksia.

Satu

KOSMETOLOGI

On  toiminut kosmetologina useiden vuosien ajan.  Hän tekee työtään ammattitaidolla ja kokemuksella. Asiakaspalvelu on hänelle aina tärkeä osa työtä ja sydämenasia. Satu viihtyy ammatissaan  ja haluaa palvella asiakkaita mahdollisimman monipuolisesti ja hyvin.