TUOTESARJAT

HIUSTUOTTEET

Olemme valinneet jälleenmyyntisarjamme niin, että ne tukevat laadukasta työskentelyämme liikkeessä.
Valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle asiakkaalle sopivat ja mieleiset tuotteet, myös hajusteettomina.

ORIBE - LUKSUSTA HIUKSILLESI

ORIBE on luksuskosmetiikkasarja hiuksille. Tuotteet ovat sekä ylellisiä että tehokkaita. Ne ovat kehitetty huippu laboratorioissa ja niissä yhdistyy korkealaatuiset raaka-aineet ja huippu teknologia. Tuotteiden ulkoasusta huokuu maailmanperintö ja moderni eleganssi. Oribe brändin takana on kuubalaisen Oribe Canalesin yli 40 vuoden omistautuminen ja kokemus hiustenmuotoiluun. Hän perusti Oribe luksuskosmetiikkasarjan hiuksille yhdessä Daniel Kanerin ja Tevya Fingerin kanssa. Tuotteiden tuoksu on osa Oriben dna:ta ja sama pohjatuoksu kulkee läpi kaikkien tuotelinjojen. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja, sisältävät UV-suojan hiuksille ja ovat gluteenittomia ja kasvipohjaisia. Tuotteet sisältävät UV-suojan hiuksille ja ovat kehitetty ilman parabeeneja ja sulfaatteja. Kaikki tuotteet ovat PETA.n hyväksymiä.

KMS

Tuotesarjan visio oli yhdistää innovatiiviset teknologiat ja parhaat aineosat mitä luonto voi tarjota – luodakseen korkean suorituskyvyn tuotteet kaikille hiustyypeille. KMS on aina keskittynyt ympäristöystävällisiin tuotteisiin ja läpinäkyvyyteen mitä tuotteet sisältävät ja miten ne toimivat. Tämä filosofia säilyy brändin sydämessä ja ohjaa sitoutumistamme kestävään kehitykseen ja ekologisuuteen. Tuotteet on järjestetty kolmeen osioon käyttötarkoituksiensa mukaisesti. START: Tuotteet valmistaa täydelliseen tyyliin märissä tai pyyhekuivissa hiuksissa. STYLE: Muotoilee, muokkaa ja vahvistaa tyyliä hiuksissa – sinun luovat työkalusi. FINISH: Viimeistelee lookisi antamalla pitoa ja kosteussuojaa hiuksille jopa 3 päivän ajaksi. Style Color sprayväreillä voit luoda hiuksiisi väliaikaisen värin, joka kestää seuraavaan hiusten pesuun

BALMAIN

Balmain Paris Hair Couture on selektiivinen ja ylellinen. Tämä ainutlaatuinen tuotesarja koostuu muodin huippuammattilaisten kehittämistä tuotteista, jota täydentää puhdaslinjainen design sekä lumoava Balmain-tuoksu, joka on sama kaikissa tuotteissa.

DS

On korkealuokkainen, kotimainen ja hajusteeton kampaamotuotesarja. Sim Finland Oy on kehittänyt kampaamotuotesarjan ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä. Tuotesarjan tarkkaan valikoidut raaka-aineet hoitavat ja ravitsevat hiuksiasi puhtaasti, mutta tehokkaasti, laadusta tinkimättä. Kun haluat vähentää kemikaalikuormitustasi ja vähemmän on sinulle enemmän. DS -sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla. Tuotesarja on vegaaninen (pl. DS Heat Protection Spray -lämpösuojasuihke)

GHD

Jokainen päivä voi olla Good Hair Day, kun valitset hiusten muotoiluun ghd hiustarvikkeet. ghd on erittäin laadukas, tunnettu ja suosittu brändi sekä hiusalan ammattilaisten että kuluttajien parissa. ghd on saavuttanut lukuisia kansallisia ja kansainvälisiä hiusalan palkintoja. ghd suoristusraudat ovat edelläkävijöitä, suunnan näyttäjä ja klassikkoja jo eläessään. Ne ovat huippulaadukkaita laitteita, joita kampaamoalan huippuammattilaiset suosivat työssään. ghd raudat auttavat saavuttamaan salonkitason lopputuloksen myös kotioloissa. Meidän perusvalikoimastamme löydät suosituimmat suoristusraudat ja matkaföönin. Kauttamme on mahdollista tilata kaikkia ghd laitteita, tarvikkeita ja tuotteita. Mikäli et löydä haluamaasi tuotetta verkkokaupastamme, ota yhteyttä.

METAL DX

Metal DX poistaa hiuksista metallikertymiä ja epäpuhtauksia. Metallikertymä näyttäytyy hiuksissa yleensä keltaisena tai vihertävänä värinä, hiukset ovat karhean tuntuiset ja takkuuntuvat normaalia enemmän. Värin pysyvyys saattaa heikentyä ja haluttu lopputulos voi muuttua. Tehokas Metal DX metallinpoisto voidaan tehdä liikkeessä jokaisen värikäsittelyn yhteydessä. Metal DX kotihoitotuotteet poistavat hiuksista myös metallikertymiä ja suojaavat hiuksia metallikertymiä vastaan. Metal DX tuotteet sopivat kotona päivittäiseen käyttöön. Ne tekevät hiuksista terveemmät, kiiltävämmät ja helposti käsiteltävät.

KERASILK

KERASILKin ainutlaatuiset koostumukset ja edistynyt bioteknologia luovat terveen näköiset hiukset täynnä voimaa, kimmoisuutta, joustavuutta ja kiiltoa ja vapauttavat hiustesi täydellisen potentiaalin. Jokaisen KERASILK-tuotteen ytimessä on vegaaninen Silk+-teknologiamme. Formulassa yhdistyvät ainutlaatuinen biomimeettinen silkki sekä tehokkaat ainesosat, jotka takaavat, että jokainen tuote täyttää odotuksesi voimakkaista ja kauniista lopputuloksista – hiukset ovat huomattavasti kimmoisammat, joustavammat, kiiltävämmät ja pehmeämmät. Bioteknisesti valmistettu Biomimeettinen silkki korvaa perinteiset silkkiproteiinit täydentämällä aminohappoja hiuksen sisällä ja ulkopuolella. KERASILK-tuotteet ovat 100 % vegaanisia1, ilmastoneutraali-sertifioituja2, eivät sisällä mikromuoveja eivätkä UV-suodattimia. KERASILK Essentials -tuotteet ovat silikonittomia ja kaikki shampoot ovat sulfaatittomia.

KAUNEUSTUOTTEET

EXUVIANCE

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustaneet lääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian (AHA). Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Exuviance- hoidot yhdessä exuviance- kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Exuviancen valtuutetuilla jälleenmyyjillä on Exuviancen ihonhoitojärjestelmän koulutus.

BIODROGA

BIODROGA tarjoaa yksilöllisiä, asiakaslähtöisiä ratkaisuja erilaisiin ihon ongelmiin Tuotelinjat löytyvät muun muassa hapen- ja kosteuden puutteesta kärsivälle iholle sekä herkälle ja valon vaurioittamalle iholle. Jokainen tuotelinja on täydellinen ihonhoito-ohjelma Raaka-aineet on valittu “täsmäaseiksi” kutakin yksilöllistä iho-ongelmaa vastaan. Päivittäiseen käyttöön tarkoitettuja linjoja täydentävät naamio-,  ampulli-,  ja erikoistuotelinja. Ammattikäyttöön löytyvät korkealuokkaiset ja tehokkaat erikoishoidot kasvoille ja vartalolle. BIODROGA haluaa tarjota naisille, ympäri maailmaa, terveemmän ja kauniimman ihon, tieteen viimeisten saavutusten avulla.